Često postavljena pitanja

Kako se koristi ECOEGG
eko-deterdzent za ves?

U ECOEGG pakovanju dobijate eko-jaje i kesice sa deterdžentom i omekšivačem dovoljnih za 70 pranja. Sve kesice sipate u eko-jaje, jaje stavite u bubanj i normalno uključite mašinu. U svakom pakovanju nalazi se uputstvo za korišćenje

Da li je potrebno da se veš dodatno ispira? Kako se veš ispere ako je ecoegg u masini?

Sa ECOEGG- om nema potrebe za duplim ispiranjem veša. Štaviše, nema potrebe da se veš uopšte ispira, možete kompletno isključiti proces ispiranja na vašoj mašini! ECOEGG ne sadrži nikakve toksične ili štetne hemikalije koje zahtevaju ispiranje. Isključivanjem ispiranja štedite energiju, struju i vodu što ima pozitivan uticaj na životnu sredinu.

Da li je potrebno da se doda omekšivač?

Ne, nije potrebno. ECOEGG eko-deterdžent je 2u1, što znači da u sebi sadrži deterdžent i omekšivač. Omekšivač je takođe 100% na prirodnoj bazi, u pitanju je kamen turmalin koji omekšava kako veš, tako i tvrdu vodu što dodatno pospešuje proces pranja. Što se mirisa tiče, oni su blagi i predivno mirišu, i možete izabrati između mirisa proleća, svežine i neutralnog mirisa.Međutim, ukoliko želite baš jak miris možete slobodno dodati vaš omekšivač ili ukoliko ste više za neku prirodnu varijantu: esencijalno ulje.

Kako se koriste eko-detoks tablete?

ECOEGG detoks tablete se koriste na prazan bubanj. Ubacite jednu detoks tabletu u prazan bubanj i uključite najtopliji program, znači onaj koji ima najviše stepeni. Najčešće je to 90°. Otklanjaju buđ, kamenac, tvrdokorne prljavštine, neprijatne mirise. Preporuka je da se veš mašine čiste jednom mesečno.

Da li ubrus može da se koristi za pelensku regiju?

Mnoge mame koriste ubrus upravo u ovu svrhu, on je pogodan za brisanje najnežnije kože jer je od prirodnog vlakna bambusa.

Od čega je napravljeno eko-jaje?

Eko-jaje je od polipropilena, reciklažni simbol broj 5.

Da li se ECOEGG eko-deterdžent od 70 pranja i 210 pranja razlikuju po veličini fizički?

Ne, razlika je samo u principu punjenje, tj.dopunjavanja.

Da li ECOEGG eko-jaje sme da se stavlja u mašinu za sušenje veša?

Ne, eko-jaje ne sme da ostane u mašini za sušenje veša. Kada završi program pranja potrebno je da pauzirate, izvadite eko-jaje i tek onda ponovo uključite na proces sušenja.

Šta se dešava ako operemo na 90 stepeni?

Smanjiće se efikasnost pranja i verovatno vam neće trajati predviđen broj pranja naznačen na pakovanju. Ukoliko se slučajno desi da to uradite, javite nam se da se konsultujemo.

Šta su bele a šta crne kuglice?

Bele kuglice su minerali, to je deterdžent, a crne kuglice su keramički kamen turmalin koji u ovom slučaju predstavlja omekšivač koji omekšava i vodu i veš.

Gajimo veliku strast prema proizvodnji inovativnih proizvoda sa 0% toksičnih hemikalija, koji doprinose smanjenju korišćenja jednokratne plastike, nježni prema koži ali i prema vašem džepu.

Korak 1

ECOEGG eko-detoks tablete®

Očistite dubinski svoju mašinu za veš, kako se ne bi osjećali neprijatni mirisi prilikom pranja vaše garderobe
Kupi Odmah

Korak 2

ECOEGG 2u1 eko-deterdžent i omekšivač®

Sada je mašina spremna za eko-pranje efikasnim sredstvom koje vašem vešu daje lijep i blag miris.
Kupi Odmah

Korak 3

ECOEGG 3u1 eko-jaja za sušilicu®

Smanjite vrijeme sušenja veša korišćenjem ECOEGG eko-jaja koja pojačavaju miris i smanjuju gužvanje veša.
Kupi Odmah

Družite se sa nama na društvenim mrežama i budite naša podrška na putu ka zelenijim navikama

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.
© Copyright 2022 - Identitet021- All Rights Reserved
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram